Disclaimer en algemene voorwaarden

Disclaimer

De informatie zoals opgenomen op deze website en in blogs is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden. Door de veranderende aard van wet- en regelgeving en de risico’s van elektronische communicatie, kunnen er vertragingen, gebreken of andere onvolkomenheden optreden in de verstrekte informatie. Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is.

De verstrekte informatie kan niet worden beschouwd als professioneel advies. Wij adviseren op grond van deze informatie geen handelingen te verrichten zonder voorafgaand deskundig advies. Het gebruik van documenten die op deze website worden aangeboden geschiedt geheel voor risico van de gebruiker.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op, of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie, tenzij er aan de zijde van ons sprake is van opzet of daarmee gelijk te stellen grove nalatigheid.

Creative CommonsDit werk van JuiridsichEHBO valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.

Algemene voorwaarden

Op alle werkzaamheden van en afspraken met JuridischEHBO zijn haar Algemene voorwaarden Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen vs jan 2023 van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.


Een reactie op “Disclaimer en algemene voorwaarden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.