Juridische scan

Juridische scan, ondernemen zonder kopzorgen

JuridischEHBO richt zich op de advisering aan zelfstandig ondernemers. Veel vragen van zelfstandigen zijn naar onze mening laagdrempelig af te handelen. Dat begint echter met het weten of jij jouw bedrijf(svoering) juridisch ook op orde hebt. Wij kunnen bij jou eenvoudig een doorlichting doen of dit ook zo is. Na deze doorlichting weet je of er nog iets geregeld moet worden of dat je het goed voor elkaar hebt.

Ons aanbod

Wij bieden jou een juridische scan aan voor: 150 euro exclusief BTW.  Hierbij garanderen wij dat wij jouw bedrijf doorlichten op de meest in het oog springende juridische aspecten en dat wij jou een advies zullen geven aan het eind van ons consult hoe jij er (juridisch) voorstaat en eventueel wat je nog te doen staat.

Hieraan zijn natuurlijk wel wat voorwaarden verbonden. Een doorlichting doen wij alleen als wij in staat zijn om deze binnen een uur af te ronden. Mochten er bij voorbaat bij jou al veel vragen en onduidelijkheden zijn en kunnen wij (en in wezen jij ook) hierdoor inschatten, dat een doorlichting niet binnen een uur is af te ronden met een goed advies aan jou, dan behouden wij ons het recht voor om geen doorlichting voor dit bedrag bij je te doen. In overleg met jou zullen wij dan een ander aanbod doen. Verder is het zo, dat alle vervolg acties na de scan, eventueel door ons te ondernemen, vallen onder onze normale dienstverlening en op onze normale voorwaarden plaatsvinden.

Nadere vragen

Aarzel niet en vraag een juridische scan aan. Wij verwachten dat jij van dit aanbod en onze service blij zult worden. Mocht je met vragen zitten over dit aanbod (of anderszins) vraag het ons! Wij streven naar constante verbetering en horen graag van jou.

JuridischEHBO @


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.