Over

Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen staat voor het brengen van snel, laagdrempelig en gedegen juridisch advies binnen het bereik van de (startende) ondernemer. Wij ontzorgen! Een betrouwbare partner voor de (kleine) ondernemer, dat is het streven.

Zekerheid en rust door deskundige vraagbaak. Persoonlijk en direct benaderbaar. De insteek is, dat jij doet waar jij goed in bent en dat je juridische vragen vertrouwd kan onderbrengen. Kortom: juridisch ontzorgen. Preventie in plaats van een procedure.

Op jouw verzoek nemen wij jouw vraag of vragen voor onze rekening. Dit voor een vast bedrag of per uur. We zorgen voor een adequaat antwoord eenmalig of vaker als dat nodig is of een concreet product, zoals een contract.

Neem contact op bij een concrete vraag of verzoek klik op de foto: cropped-8693220292_f770534f8c_o.jpg

Missie

Onze missie is om laagdrempelig juridisch advies zonder franje beschikbaar te maken voor jou als ondernemer (zp-er). We helpen je om je contractuele relaties goed af te dekken.

Visie

Het motto is preventie in plaats van een procedure. Dus hulp voordat er pijn of erger ontstaat. Op een eenvoudige en economisch verantwoorde manier helpen aan een advies en een praktische juridische oplossing, waar je mee verder kan. Snel en praktisch. Door jou te ontzorgen kun jij doen waar je goed in bent. Jij hoeft je niet bezig te houden met vragen op juridisch terrein, maar kan dat overlaten aan een deskundige. Jouw juridische partner bij vragen over je bedrijfsvoering of bij problemen. Wij signaleren nieuwe ontwikkelingen en helpen jou aan een antwoord op de (nieuwe) vragen.

Neem contact op bij vragen. Vul het formulier in of bel (zie gegevens hiernaast). Intake altijd gratis, tenzij anders vermeld.