Samenwerkingen

Samen sta je sterk

Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen is Joop der Weduwen. Voor diverse vragen op juridisch gebied heb ik partners die mij ondersteunen, dan wel waarnaar ik kan door verwijzen. Ook heb ik samenwerkingsverbanden met verschillende partijen. Voor alle partijen geldt: wij werken samen, maar zijn wel zelfstandig verantwoordelijk voor de door ons geleverde diensten.

Doordat wij als partners vertrouwen hebben in elkaars dienstverlening, zijn we ervan overtuigd, dat wij met een gerust hart kunnen doorverwijzen naar elkaar.

Partners

SZPN-gehele-logo-website-modelSZPN helpt zelfstandige professionals, ondernemers en werknemers, met hun (startende) ondernemerszorgen en met het zoeken naar een nieuwe baan. Website SZPN.

handtekening regionet

RegioNet is het zorg- en welzijn netwerk voor organisaties en professionals. RegioNet draait om het opzetten van een directe verbinding tussen organisaties en professionals. Website RegioNet en de partnerpagina.

Hiernaast ben ik ten behoeve van de inhoudelijke noodzakelijke bijscholing en tuchtrechtelijke beoordeling bij mogelijke problemen/klachten, aangesloten bij de De Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA).

nvra

Ten behoeve van de inhoudelijke bijscholing en ter inspiratie, ben ik lid van De Vereniging voor Arbeidsrecht.

fb92ac9aaccc6f8adb87c063dc4d8f12_f208

Tot slot ben ik ook lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.

NJV

Naast voorgaande samenwerkingen, ben ik en is JuridischEHBO partner van Ondernemers Conferentie Midden Nederland (OCMN). Daarbij neem ik deel aan de Raad van Advies van OCMN, zie de website: Ondernemers Conferenties Midden Nederland.Print