Basisabonnement

Juridische advisering zonder kopzorgen

JuridischEHBO richt zich op de juridische advisering en ontzorging van zelfstandig ondernemers. Veel vragen op juridisch terrein van zelfstandigen zijn door ons laagdrempelig af te handelen.
Wij bieden je een service waarbij je jouw vragen, op juridisch terrein, echt kwijt kunt en snel een antwoord hebt. Geen zoektocht op het internet maar direct antwoorden. Jij concentreert je op waar jij goed in bent en waar je jouw geld mee verdient en wij zorgen voor een gedegen juridisch antwoord.

Een jaarabonnement voor professionele juridische ondersteuning voor € 150,-.

Wat je hiervoor krijgt is een indicatie hoe jij ervoor staat op juridisch terrein, met een directe relatie naar ons. Dit abonnement kent de volgende onderdelen:

  • een scan van jouw (juridische) situatie waarin we de meest voorkomende juridische vragen binnen jouw bedrijf doorlichten. We geven dan een advies of en zo ja wat er gedaan moet worden. Dit zal plaatsvinden in een gesprek van maximaal een uur.
  • per abonnementsjaar screenen wij gratis twee specifieke juridische documenten van jou (denk aan algemene voorwaarden, een disclaimer, een huurcontract) met juridisch advies.
  • je krijgt gratis bij het afsluiten van het abonnement het E-book ‘Juridisch goed geregeld ondernemen’, ter waarde van 25 euro.

Daar houdt het niet mee op! Omdat je abonnee bent krijg je 10% korting op ons standaard uurtarief indien wij uitgebreider voor je aan de slag moeten, zoals na een advies.

Aanvullende juridische vragen

Sommige vragen gaan verder en kunnen niet met een gesprek van een uur afgehandeld worden. Zij moeten nader worden uitgediept en er zal maatwerk geleverd moeten worden. Dit valt niet binnen dit abonnement. Heb je een groter vraagstuk, dan is een eerste gesprek vallend binnen het jaarabonnement voor jou en ons wel de gelegenheid om vast te stellen of en zo ja hoe wij iets voor je kunnen betekenen en natuurlijk of je dat wilt. Dit maakt het dan ook voor ons eenvoudiger om maatwerk te leveren zodat wij jouw vraag (sneller en dus goedkoper) kunnen oplossen.

Nadere vragen

Wij verwachten dat je van dit aanbod en onze service blij zult worden. Mocht je met vragen zitten over dit aanbod (of anderszins) vraag het ons! Wij streven naar constante verbetering en horen graag van jou.
JuridischEHBO @


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.