Oprichtingsaktes

Om een verband met elkaar aan te gaan hebben we verschillende vormen van samenwerkingovereenkomsten. Er zijn verschillende vormen van samenwerking voor met name zakelijk gebruik of juist voor recreatief gebruik. Een paar samenwerkingsvormen die we kunnen noemen zijn verenigingen of stichtingen (met name voor recreatief of voor goede doelen) en verder kunnen we noemen een maatschap of diverse soorten vennootschappen (meer voor zakelijk gebruik).

Samenwerking

Er zijn veel soorten van samenwerkingsverband die gereguleerd zijn en er zijn ook veel standaard aktes terug te vinden. Toch luistert het erg nauw welke vorm u kiest. Diverse soorten van aansprakelijkheidsverdeling, fiscale voor- en nadelen en regelingen rondom opvolging hangen aan de keuze voor een bepaalde vorm van samenwerking. Als u weet waarom u wat en hoe geregeld wilt hebben, dan ligt een keuze voor een bepaalde vorm van samenwerking voor de hand. Het regelen daarvan is dan echter nog niet altijd zo eenvoudig en eenduidig.

Wilt u meer weten wat nodig en mogelijk is? Laat het weten en vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.