Politiereorganisatie

Reorganiseren van een organisatie met rond de 60.000 personeelsleden is niet eenvoudig.

Politie

Waar gehakt wordt, vallen spaanders.

Zo ook bij deze reorganisatie. Veel beslissingen, met de kans dat al deze beslissingen in haast en tijdsdruk wel eens voorbij gaan aan de persoonlijke situatie van degene die het raakt. Heeft u bezwaar gemaakt en is uw beslissing op bezwaar binnen of juist nog niet? Dan is het noodzakelijk om tijdig te beslissen over wel of niet beroep instellen of een andere actie. Alhoewel de vakbonden druk in de weer zijn (voorbeeld) is het ook goed om zelf nog eens met iemand los van de (re)organisatie en daarbij betrokkenen daarover van gedachten te wisselen. Dan kunt u misschien een weloverwogen besluit nemen over al dan niet beroep instellen. Indien gewenst verzorgen wij dat natuurlijk ook voor u.

Neem contact op:


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.